Fenerbahçe’ye 2 milyon euroluk şok

Fenerbahçe’ye 2 milyon euroluk şok

Süper Lig’de oynadığı futbol ile taraftarını bir türlü tatmin edemeyen fakat şampiyonluk yarışından en büyük favorilerden biri olan Fenerbahçe’de 2 milyon euroluk büyük şok yaşanıyor. İşte ayrıntılar;

Teknik direktör Aykut Kocaman’ı takımın başına getiren ve şampiyonluk için 1-2 yıldız transferi yapan Fenerbahçe’de Mehmet Ekici şoku yaşanıyor.

Trabzonspor’da kadro dışı bırakıldığı için 6 ay forma giyemeyen ardından Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Mehmet Ekici, sakatlıklardan bir türlü kurtulamıyor.

Fenerbahçe’den flaş özür açıklaması

Büyük beklentiler içerisinde transfer edilen Mehmet Ekici’nin aldığı ücret ise tartışma konusu oldu.

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Ekici sezon başından beri sakatlıklarla boğuşuyor. Ekici'nin sarı-lacivertlilere maliyeti ise dudak uçuklatıyor. Trabzonspor karşısında iki ay sonra yedek kulübesinde yer alan Mehmet Ekici, Giresun ve Gençlerbirliği maçının kadrosuna dahil edilmemişti. Yıldız oyuncu Ekici’nin yeniden sakatlandığı öğrenildi.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yaşadığı sakatlıklardan dolayı Sarı-Lacivertli formayı bu sezon 5 maçta sadece 243 dakika giydi. İstenen performansı sakatlığı nedeniyle bir türlü sergilemeyen yıldız oyuncunun sezon sonundaki Fenerbahçe’ye maliyeti 2.1 milyon euroyu bulacak. Mehmet Ekici’nin 2020 yılına kadar Sarı-Lacivertli kulüple sözleşmesi bulunuyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.