‘Ferhat İle Şirin’ dizisi çekimlere başlayacak

‘Ferhat İle Şirin’ dizisi çekimlere başlayacak

Modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlanan efsanevi aşk hikayesi ‘Ferhat ile Şirin’, çok yakında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un tarihi dokusunu fon olarak kullanacak dizi için çalışmalar büyük bir titizlikle devam ederken, projeden ilk kareler oyuncuların ilk kez bir arada oldukları okuma provalarından geldi.

Çok yakında İstanbul’da çekimleri başlayacak dizide aşk başrolde olacak, ‘Ferhat ile Şirin’ izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti ve intikamı bir arada tattıracak.

Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı, Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak.

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Ferhat ile Şirin’, çok yakında Fox ekranında yayınlanacak.

Dizinin başrollerini 'Güneşin Kızları'ndan ve 'Muhteşem Yüzyıl'dan tanıdığımız, 'Söz' dizisindeki oyunculuğuyla da adından sık sık bahsettiren Tolga Sarıtaş ile 'Şahin Tepesi' dizisinde büyük beğeni toplayan Leyla Tanlar paylaşıyor. Ayrıca Ezel’den tanıdığımız ve son dönemin popüler dizilerinden biri olan Şahsiyet’te de boy gösteren başarılı oyuncu Cansu Dere, Ushan Çakır, Şehsuvar Aktaş, Işıl Yücesoy ve Yıldıray Şehinler’de özel karakterler ile Ferhat ile Şirin dizisinde yer alacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.