Fikret Orman’dan flaş şampiyonluk açıklaması!

Fikret Orman’dan flaş şampiyonluk açıklaması!

Siyah – Beyazlı Kulübün Başkanı Fikret Orman, alınan kötü sonuçların ardından dikkat çeken açıklamalarda ve şampiyon olacaklarını söyledi. İşte haberin ayrıntıları;

Süper Lig’in 10. Haftasında evinde Çaykur Rizespor’u mağlup eden Beşiktaş’ta hedef sezon sonunda şampiyonluk.

Beşiktaş Başkanı Orman, Beşiktaş dergisinin kasım sayısında yer alan yazısında, daha çok çalışacaklarını ve hedeflere ulaşacaklarını savunarak, şunları kaydetti:

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü, yöneticileri, taraftarları, oyuncuları, hocaları ve çalışanlarıyla hep birlikte bir bütündür. Destekle, sabırla, inançla, birlik ve beraberlikle Beşiktaş'ımızın tüm hedeflerine ulaşacağından, tarihi başarılarımızın her alanda devam edeceğinden şüpheniz olmasın. Futbol takımımız, son haftalarda bize yakışmayan sonuçlar almış olabilir. Bunun bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasına asla izin vermemeli, tam tersine daha çok birbirimize kenetlenmeliyiz. Unutmayın, lig uzun bir maraton. Bizler, sevinmek için sevmeyen, bu yolda beraber yürümeyi şeref kabul eden ve 'Hep kol kola, bir gün değil, her gün Beşiktaş' diyen bir camiayız. Elbette kötü sonuçları kabullenmeyeceğiz. Daha çok isteyeceğiz, daha çok çalışacağız ve inanıyorum ki sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracağız.

Armasında ay-yıldız taşıyan tek spor kulübü olmanın verdiği sorumlulukla; 115 yıldır ülkemize ve halkımıza karşı üzerine düşen tüm vazifelerini layıkıyla yerine getiren ve herkese örnek olan Beşiktaş'ımız, 29 Ekim akşamı da Vodafone Park'ta mazisine yakışır bir tarih yazmıştır. Binlerce Türk bayrağıyla marşlara eşlik eden, futbol takımımızın giydiği formanın kırmızısına beyaz olan taraftarlarımızın ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutlamak istiyorum."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.