Filenin sultanları olimpiyatlar için sahada

Filenin sultanları olimpiyatlar için sahada

Yarı finalde muhteşem bir oyunla Polonya’yı deviren ‘Filenin Sultanları’, Tokyo’ya giden yoldaki son engel olan Almanya ile finalde karşı karşıya geliyor. Hollanda’da gerçekleşecek olan maç Kanal D’den naklen yayınlanacak

Türkiye Almanya voleybol final maçı milyonları ekran başına bağlayacak. Rakip Almanya ile finalde karşılaşacak olan millilerimiz gruptaki ilk müsabakada kaybetmişti. Ardından oynana tüm mücadeleleri kazanan A Milli Takım son olarak Polonya’yı kupa dışına iterken 3-2’lik galibiyetle finale kadar yükseldi.


 

MERYEM BOZ EN SKORER İSİM


Polonya karşısında oynan muhteşem oyunla finale yükselen millilerimizde en skorer oyuncumuz ise 36 sayı ile Meryem Boz oldu. Boz maç sonrası “Zaman zaman çok iyi servis attılar, çok iyi blok defans yaptılar, oyunu ele geçirdikleri zamanlarda biz geriye düştük ama sonra toparladık. Takımımla gurur duyuyorum, yine son topa kadar mücadele ettik” dedi.

 


 

HEYECAN DORUKTA

 

Filenin Sultanları final vizesini alabilmek için Almanya karşısında sahaya çıkıyor. Muhteşem mücadeleyi ve oyunu bu maçta da devam ettirmek isteyen millilerimizin maçı saat 19:30’da başlayacak ve müsabaka Kanal D ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

 

Voleybol Takımımız şu isimlerden oluşuyor:

 

Pasörler: Naz Aydemir Akyol (Fenerbahçe Opet), Cansu Özbay (VakıfBank)

Pasör Çaprazları: Meryem Boz (Aydın B.Şehir Bld.), Ebrar Karakurt (VakıfBank)

 

Smaçörler: Hande Baladın (Eczacıbaşı VitrA), Meliha İsmailoğlu (VakıfBank), Şeyma Ercan (Türk Hava Yolları), Tuğba Şenoğlu (Atlasglobal Yeşilyurt), Fatma Yıldırım (Fenerbahçe Opet)

 

Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar (Fenerbahçe Opet), Zehra Güneş (VakıfBank), Aslı Kalaç (Galatasaray HDI Sigorta)

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.