Filenin Sultanları'ndan bir zafer daha: 7'de 7!

Filenin Sultanları'ndan bir zafer daha: 7'de 7!

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri yedinci maçında Belçika’yı 3-0 mağlup etti. Böylece milliler 3 Kupa 1 Olimpiyat biletiyle milli takım sezonunu kapattı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Olimpiyat Elemeleri'ndeki son maçında Belçika'yı set vermeden mağlup ederek elemeleri namağlup tamamladı. Galibiyet serisi 22 maça yükseldi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'ndeki son maçında Belçika'yı 3-0 mağlup ederek elemeleri namağlup tamamladı. Bu önemli zafer, Filenin Sultanları'nın 22 maçlık galibiyet serisini sürdürmesine olanak sağladı.

 

İLK SETTE GÜÇLÜ BAŞLADIK


Paris'te gerçekleşen bu kritik maçın ilk setinde Türkiye, Belçika'ya 25-14'lük bir üstünlük kurarak maça güçlü bir başlangıç yaptı. İkinci sette de aynı performansı sergileyen milli takım, rakibini 25-20 mağlup ederek setlerde durumu 2-0'a getirdi ve gruptaki liderliğini garantiledi.

 

OLİMPİYAT KATILIMI JAPONYA MAÇINDA KESİNLEŞTİ


Türkiye'nin Paris Olimpiyatları'na katılma hakkı, dün oynanan Japonya maçında kesinleşti. Ay-yıldızlılar, zorlu rakibi Japonya'yı 3-1 mağlup ederek elemelerde 6'da 6 yapmış ve Paris'in ev sahipliğindeki olimpiyatlara katılma hakkını elde etmişti.

 

22 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ


Filenin Sultanları, Belçika maçının ardından galibiyet serisini 22 maça yükseltti. Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası'nda da zaferlerle dolu bir geçmişe sahip olan milli takım, uluslararası arenada üstün başarısını sürdürüyor.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu üstün başarı ile Paris Olimpiyatları'nda uluslararası arenada boy gösterme fırsatını elde etti. Takım, gelecek yıl Paris'te gerçekleşecek olan olimpiyat oyunlarına umutla bakıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.