Finaldeyiz! Avrupa Voleybol Şampiyonasında Polonya’yı 3-1 yendik

Finaldeyiz! Avrupa Voleybol Şampiyonasında Polonya’yı 3-1 yendik

Avrupa Voleybol Şampiyonasında Polonya’yı 3-1 yenen Filenin Sultanları adını finale yazdırdı. Yarı finalde Polonya’yı 3-1 mağlup eden Kadın Voleybol Milli Takımımız final oynayacak.

Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden Filenin Sultanları tarihi bir başarıya imza atarak adını finale yazdırdı. Kadın Voleybol Milli Takımımız, yarı finalde Polonya'yı 3-1 mağlup ederek final hakkı kazandı.

Ankara’nın ev sahipliğinde devam eden 2019 Kadınlar EuroVolley’de heyecan Türkiye Polonya maçı ile devam etti. Filenin Sultanları, muhteşem bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı 25-17, 25-16, 14-25 ve 25-18’lik setlerle Polonya’yı mağlup etti ve 2003’ten bu yana ilk kez finale yükseldi.

Çeyrek finalde güçlü Hollanda’yı set vermeden saf dışı bırakan Türkiye, Almanya’yı 3-2 mağlup eden Polonya ile kozlarını paylaştı. 12 bin seyircinin önünde Ankara Spor Salonu’nda Filenin Sultanları zafere ulaştı ve finalde Sırbsitan’ın rakibi oldu. A Milli Takımımız, grup aşamasında Sırbistan'la yaptığı maçı 31 kaybetmişti.

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.