Finlandiya Başbakanı Sanna Marin yine gündemde! Makam odasında çekilen çıplak fotoğraf sızdı

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin yine gündemde! Makam odasında çekilen çıplak fotoğraf sızdı

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in makam odasında çekilen 2012 Finlandiya Güzeli Sabina Sarkka'nın çıplak fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

Partilerde dans ettiği görüntülerle gündemde olan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, Finlandiya basınının hedefinde. Fin gazeteleri Iltalehti, Ilta-Sanomat ve Seiska, Sanna Marin ile ilgili yeni görüntüler paylaştı.

Marin, bu kez makam odasında çekilen fotoğraflarıyla gündem oldu. Marin’in iki arkadaşının Başbakan’ın resmi konutunda çekilen yarı çıplak öpüşürken fotoğrafları basına sızınca ülke karıştı.

Görüntünün, Marin’in resmi hükümet duyurularını yaparken kullandığı çalışma alanında çekildiği anlaşılınca Başbakan özür dilemek zorunda kaldı.

 

MAKAM ODASINDA ÇEKİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI


Basına sızan görüntüde, Marin’in uluslararası video konferanslara katıldığında ve genellikle diğer Avrupa Birliği ve dünya liderleriyle konuştuğunda masasında duran ‘Finlandiya’ yazılı kartın da yer alması dikkat çekti.

 

ere-057.jpg

 

36 yaşındaki Marin, bugün yaptığı açıklamada, böyle bir fotoğrafın asla çekilmemesi gerektiğini kabul ederken, özür diledi.

Son günlerde Helsinki’de arkadaşlarıyla samimi bir şekilde dans ettiğini gösteren videolar yüzünden eleştiri oklarının hedefinde olan Marin’e tepkiler son görüntünün de basına sızmasıyla iyice büyüdü.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.