Flaş açıklama! Cenk Tosun hükümetin gündeminde

Flaş açıklama! Cenk Tosun hükümetin gündeminde

Beşiktaş’ın yıldız forvet oyuncusu Cenk Tosun’un transferine ilişkin hükümetten flaş bir açıklama geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Spor Toto Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Cenk Tosun, İngiliz kulübü Everton’a transfer oluyor. Bu transfere ilişkin Eski Maliye Bakanı Şimşek açıklama yaptı.

Siyah – Beyazlı takımın 26 yaşındaki forvet oyuncusu Cenk Tosun’un Everton’a transferine ilişkin bir değerlendirme de Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’ten geldi.

Başbakan Yardımcısı Şimşek sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, söz konusu transferin Türkiye’nin cari açığına olumlu katkı yapacağını belirtti.

Cenk Tosun transferi açıklandı! Rekor transfer

"Başbakan Yardımcısı Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  Eğer doğru ise Cenk Tosun ve Beşiktaş’ı tebrik ederim.

Ülkemizin cari açığına olumlu katkılarından dolayı da teşekkür ederim.

80 milyondan fazla nüfusu ve futbola olan muazzam ilgiyi dikkate alırsak Türkiye, futbolcu transferinde büyük net dış fazla vermeli...”

Cenk Tosun’un TL karşılığı 137,4 milyon TL olan 27 milyon sterline İngiliz kulübü Everton’a transfer edildiği açıklanmıştı".

İşte Şimşek’in Twitter’dan yaptığı o paylaşım;

simese.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.