Flaş gelişme! Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bir transfer daha

Flaş gelişme! Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bir transfer daha

Geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Sinan Gümüş’ün, Galatasaray ile Antalyaspor arasında oynanan maçın kadrosuna neden dahil edilmediği ortaya çıktı.

Galatasaray – Antalyaspor maçında Sinan Gümüş’ün kadroya alınmamasının detayları ortaya çıktı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş’ün Fenerbahçe ile görüştüğü öne sürüldü.

Takvim’de yer alan habere göre, Mitroglou ve Diagne transferiyle takımdaki yerini kaybeden Sinan Gümüş’ün Antalya maçında kadroda olmama nedeni belli oldu. Sinan Gümüş’ün menajerinin Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli ile görüştüğü ve bu nedenle kadroya alınmadığı iddia edildi.

Galatasaray ile henüz yeni bir sözleşme imzalamayan Sinan Gümüş’ün sezon sonunda Fenerbahçe’ye gidebileceği belirtildi.

25 yaşındaki futbolcuya, Galatasaray yönetimi tarafından yüzde 50’lik bir zamla yeni bir sözleşme önerdiği ancak Sinan Gümüş’ün bu teklife olumlu bir yanıt vermediği ortaya çıktı.

Sözleşmesi Mayıs ayında sona erecek olan Sinan Gümüş, yıllık 1 milyon Euro’ya karşılık gelen ve TL bazında yapılan teklife sıcak bakmadığı iddia edildi.

Genç oyuncu, Galatasaray’ın önerdiği kontrata, yıllardır takımın en düşük gelir elde eden futbolcusu olduğunu, Galatasaray formasını giydiği süre boyunca elinden geleni yaptığını ve yapacağını ifade ederek daha iyi bir sözleşme beklediğini belirttiği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin Sinan Gümüş’ü yeterli bulmadığı, kontrat şartlarında artışa gidip gitmemeye sezon sonu karar vereceği ve son haftalardaki performansa bakılacağı öne sürüldü.

Sinan Gümüş bu sezon 23 maçta 4 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.