Galatasaray – Erzurumspor maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray – Erzurumspor maçı kaç kaç bitti?

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında Galatasaray, evinde Erzurumspor’u konuk etti. İşte haberin ayrıntıları ve maça dair tüm bilgiler;

Süper Lig’in 7. Haftanın açılış maçında Galatasaray evinde BB Erzurumspor’u 1-0 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Galatasaray bu galibiyetle birlikte geçen haftaki Akhisarspor mağlubiyetinin şokunu üzerinden atmış oldu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligde haftanın açılış maçında BB Erzurumspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, Maicon'un 74. dakikada attığı golle karşılaşmadan 1-0 üstünlükle ayrıldı.

Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında Galatasaray, taraftarı önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 74. dakikada Maicon kaydetti. Sarı-kırmızılı takımda ilk yarıda Emre Akbaba sakatlanarak oyuna devam edemedi.

GALATASARAY LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Bu sonucun ardından Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de puanını 15'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. BB. Eruzumspor ise 2 puanla son sırada kaldı.Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise bir sonraki hafta sahasında Alanyaspor'u konuk edecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.