Galatasaray Kjaer'le görüşmelere başladı

Galatasaray Kjaer'le görüşmelere başladı

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında oynadığı futbol ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Sarı – Kırmızılı yönetim devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bunun için kollarını sıvayan yönetim ilk olarak gönderilecek futbolcularla yollarını tek tek ayırıyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Fatih Terim, Eren Derdiyok, Serdar Aziz ve Garry ile yolların ayrılacağını açıklamıştı.

Transfer edilecek futbolcular için de uğraş veren Galatasaray yönetimi, ilk olarak Fenerbahçe’nin eski defans oyuncusu Kjaer ile görüşmelere başladı.

Serdar Aziz’in takımdan gönderilecek olmasıyla birlikte Galatasaray savunmaya 2 transfer birden yapmak istiyor. Galatasaray'ın savunma bölgesine transfer etmek istediği ilk isim ise Fenerbahçe'nin eski yıldızı Simon Kjaer.

Yönetim, bu hafta için Kjaer ile bir kez daha masaya oturacak ve 29 yaşındaki stopere, 2 milyon Euro’dan 3.5 yıllık sözleşme teklif edecek. Kjaer ise İstanbul’a dönmeye sıcak bakıyor.

Sevilla Kulübü ile ise bonservis görüşmeleri devam ediyor. Transferin bu hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.