Galatasaray – Konyaspor maçı kaç kaç bitti? Maçta saha karıştı

Galatasaray – Konyaspor maçı kaç kaç bitti? Maçta saha karıştı

Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasının açılış maçında geçen sezonun şampiyonu Galatasaray evinde Atiker Konyaspor’u konuk etti. İşte ayrıntılar;

Galatasaray evinde ağırladığı Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve Beşiktaş derbisi öncesi büyük bir darbe aldı.

Teknik direktör Aykut Kocaman Süper Lig’de bu sezonki ilk maçına çıktı. Atiker Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray maçında oynattığı futbol ile büyük takdir topladı.

Galatasaray 87. dakika da Serdar Aziz’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Maç Konyaspor'un kazandığı penaltıyı gole çevirmesinin ardından 1-1 oldu ve son dakikalarda başka gol olmayınca iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Öte yandan Serdar Aziz gördüğü kırmızı kartla Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düştü.

MAÇTA SAHA KARIŞTI!

Serdar Aziz kırmızı kart gördü saha karıştı.  Maçın 87. dakikasında Serdar Aziz'in rakibi Nejc Skubic'e ceza sahası içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Serdar Aziz’in topu hakeme fırlatmasının ardından kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray puanını 24’e Atiker Konyaspor ise 18’e çıkardı. Konyaspor haftaya evinde Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak, Galatasaray ise deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş’a konuk olacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.