Galatasaray Onyekuru'yu bitiriyor!

Galatasaray Onyekuru'yu bitiriyor!

Oynadığı oyunla eleştirilen ve lige kötü bir başlangıç yapan Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin önceliği ise eski oyuncusu Henry Onyekuru oldu. Onyekuru  için Monaco ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı

Galatasaray transfer çalışmaları erken başladı. Mevcut kadronun performansından memnun olmayan Fatih Terim, devre arasında ilk 11’e en az 3 takviye isterken, gündemdeki 1 numaralı isim Henry Onyekuru. Geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nijeryalı yıldıza yeniden ‘Parçalı’yı giydirmek isteyen yönetim, Monaco cephesiyle kurduğu ilk temaslardan olumlu sonuç almıştı. Fransız ekibi, ligde 5 maçtır süre almayan Onyekuru’yu göndermeye sıcak bakıyor. Onyekuru ve menajeriyle yaptığı görüşmelerde de hiçbir sıkıntı yaşamayan Sarı-Kırmızılılar, milli arada bir kez daha harekete geçmeye hazırlanıyor.

Kadroda ona yer yok

Yönetim, önümüzdeki hafta Monaco Yönetimi ile bir araya gelecek ve 1.5 yıllık kiralama teklifi üzerinden görüşülecen, Nijeryalı kanat teknik direktör Jardim’in gelecek planları arasında da yer almıyor.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.