Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe’ye 500 bin lira bağış yaptı

Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe’ye 500 bin lira bağış yaptı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, bir Galatasaray taraftarının sarı-lacivertli kulübe 500 bin TL bağış yaptığını söyledi.

İsmini vermek istemeyen bir Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe’nin ‘Fener Ol’ kampanyasına 500 bin TL bağış yaptı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nda faaliyet raporunu okuyan Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu.

Takımın kötü gidişatı konusunda sorumluluğun kendilerinde olduğunu belirten Ali Koç, şuan istedikleri seviyeye gelemediklerini ifade etti.

Fenerbahçe’nin hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen Ali Koç, oyunculara son 5 maçın kazanılması konusunda uyarılarda bulunduğunu açıkladı. Diğer kulüplere nazaran ekonomik durumlarının iyi olduğunu vurgulayan Koç, 5 maçlık hedefin Trabzonspor maçıyla başlamasını umduğunu söyledi.

CAN BARTU’NUN HEYKELİ DİKİLECEK

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Can Bartu’nun heykelinin dikileceğini duyuran Ali Koç, finansal durumla ilgili bilgiler de verdi:

“Türkiye tarihi boyunca derneğimize yapılmamış hibe yapıldı şu ana kadar. Bugüne kadar 122 milyon avroluk bir giriş sağladık. Biz geldiğimizde 97 milyon liralık, 100 gün içerisinde ödenecek, faktöring şirketlerine borç vardı. İş o kadar bitmiş, 52 lira harcamak için 48 lira maliyeti olan faktöringler yapılmış”

ÖNCEKİ YÖNETİME TEPKİ!

“He ay 75-100 milyon TL açığımız var. Rakamların çoğu bankaya gidiyor. Bizden önce futbolculara ödenmemiş 14.5 milyon avroluk borç vardı. Amatöre 8.5 milyon avro borç vardı. Biz gelir gelmez 23 milyon avro ödedik. Vergisiydi, menajeriydi 42 milyon avro geçmiş dönemden kalan yükümlülükleri yerine getirmek zorunda kaldık. Keşke buraya gelip konuşsalar, yalan olduğunu söyleseler.”

BİR GALATASARAY TARAFTARI 500 BİN TL BAĞIŞ YAPTI

‘Fener Ol’ kampanyasından da bahseden Ali Koç, bir Galatasaray taraftarının 500 bin TL bağış yaptığını açıkladı. Kulübe yapılan toplam bağış hakkında bilgi vermeyen Ali Koç, 12 Mayıs Pazar-13 Mayıs Pazartesi iftar ile sahur arasında önemli bir programın yapılacağını duyurdu. 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.