Galatasaray Terim ile anlaştı

Galatasaray Terim ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve uzun süre liderliği elinde bulunduran Galatasaray, cumartesi oynanan derbiyi kaybetmesiyle birlikte liderliği de kaptırdı. İşte ayrıntılar;

Galatasaray, ligin 14. Haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Teknik direktör Igor Tudor’un ise derbi ve büyük maç kabusu ise devam ediyor.

İlk 10 hafta itibariyle şampiyonluğun en büyük favorisi gösterilen Galatasaray oynadığı son zorlu maçlarda kritik puan kayıpları yaşadı ve taraftarlarının ümitsizliğine kapılmasına neden oldu. Taraftarlar alınan kötü sonuçların ardından yönetim ve teknik direktör Tudor’u eleştiri yağmuruna tuttu.

Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin ise flaş bir toplantı düzenleyerek teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldığı ileri sürüldü.

Bu doğrultuda ilk olarak boşta bulunan Fatih Terim ile görüşüldü. Terim’in sezon ortasında takımın başına geçmek istemediği fakat ikna çabalarının devam ettiği iddia edildi.

Galatasaray’ın eski bek oyuncusu Ergün Penbe ise Beyaz Futbol’da Fatih Terim’in Özbek ile el sıkıştığını ve takımın başına geçeceğini söyledi.

Konu ile ilgili önümüzdeki günlerde bir gelişme yaşanması bekleniyor.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.