Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi yurda döndü! 'Türkiye sizinle gurur duyuyor'

Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi yurda döndü! 'Türkiye sizinle gurur duyuyor'

Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi Riyad'dan kalkan uçakla İstanbul'a geldi. İki takım büyük bir coşku seli ile karşılandı.

Dün gece Riyad’da 2 Türk takımı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı, Suudi'lerin Atatürk’e karşı düşmanca tutumları nedeniyle bir krize dönüştü. 

Her iki takımın başkanları 'Atatürk yoksa maçta yok' diyerek maça çıkmayı reddettiler. 

Galatasaray ve Fenerbahçe Riyad'dan kalkan uçakla İstanbul'a geldi. 

İstanbul Havalimanı'na akın eden taraftarlar tezahüratlar eşliğinde takımlarını beklerken, andımızı da okudu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklama yaptı.

 

wei77pokslck.JPG

 

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan kalkan özel uçakla İstanbul'a 06.30 sularında gelen sarı-lacivertli kafileyi, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde bir grup taraftar karşıladı.

 

efrgthyukiop.JPG

 

Aralarında farklı takım taraftarlarının da yer aldığı grup, yaptıkları tezahüratlarla Fenerbahçeli yönetici ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Teknik direktör İsmail Kartal, kendilerini bekleyen taraftarlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.

 

dvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv-002.JPG

 

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'dan kalkan özel uçakla İstanbul'a 05.30 sularında gelen sarı-kırmızılı kafileyi, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde bir grup taraftar karşıladı. 

Aralarında farklı takım taraftarlarının da yer aldığı grup, yaptıkları tezahüratlarla Galatasaraylı yönetici ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

 

dwefrgtyu7io9p.JPG

 

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı kafile, güvenlik önlemleri altında kendilerini bekleyen özel araçları ve takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.

 

erthyjuio.JPG

 

Futbolcular ve Galatasaray heyeti uçak indikten 10 dakika sonra İstanbul Havalimanı'nı terk etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, soruları cevaplamadan havalimanından ayrıldı.

 

swadefgtryujiop.JPG

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise taraftarları selamladı. Buruk, "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna "Kulübümüz gerekli açıklamayı yaptı" diye cevap verdi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.