Galatasaray'da 4 futbolcu gönderilecek

Galatasaray'da 4 futbolcu gönderilecek

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı futbol ile taraftarlarının beğenisini toplayan ve liderliğini sürdüren Galatasaray’da devre arasında 4 futbolcu ile yolların ayrılacağı kesinleşti.

Teknik direktör Igor Tudor ile sezon başında kötü sonuçlar alan ve şu anki A Milli Takım teknik direktörü Lucescu’ya teklif götüren Galatasaray’da her şey yolunda ilerliyor.

Hırvat teknik direktör Igor Tudor, sezon başında alınan kötü sonuçlara rağmen takımın başında kalarak oynattığı futbol ile herkesin beğenisini kazanmayı başardı.

Galatasaray’da en büyük sıkıntı olarak ise, oynamayan, kadroya dahi giremeyen futbolcuların gönderilmesi görülüyor. Teknik direktör Tudor, bu doğrultuda takımdan gönderilmesini istediği oyuncuları yönetime bildirdi.

Bu oyuncular arasında defans Hakan Balta, orta saha oyuncuları Nigel de Jong, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili yer alıyor. Devre arası transfer döneminde 4 futbolcu ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

Öte yandan fazla forma şansı bulamayan Yasin Öztekin’inde takımdan ayrılmak istediği fakat Tudor’un devre arası transfer döneminde yapılabilecek transferlere göre hareket edeceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.