Galatasaray’da derbi öncesi şok sakatlık

Galatasaray’da derbi öncesi şok sakatlık

Galatasaray sakatlıklardan bir türlü kurtulamıyor. Trabzonspor maçı öncesinde Sarı – Kırmızılı ekipte yıldız isim sakatlandı. İşte şok gelişmenin ayrıntıları;

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta sonu oynanacak Galatasaray – Trabzonspor derbisi öncesinde sakatlık şoku yaşanıyor. Milli Takım kampında sakatlanan Selçuk İnan’ın derbide oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.

Dün gerçekleştirilen idman sonrası Milli Takım kampından gönderilen Selçuk İnan’ın dinlendirildiği ve takım ile idmanlara çıkmadığın hafta sonu oynanacak maça kadar durumunun netleşeceği öğrenildi.

Süper Lig’de 27. Haftada karşılaşacak iki takımın galibiyete ihtiyacı bulunuyor. Galatasaray liderliğini sürdürmek ve şampiyon olmak için mücadele edecekken, Bordo – Mavili takım ise Avrupa Kupalarına katılmak için rakipleri ile arasındaki puan farkını açmak isteyecek.

Öte yandan Galatasaray, son yıllarda Trabzonspor’a karşı çok iyi sonuçlar alamıyor.

Teknik direktör Fatih Terim’in takımın başına geçmesiyle birlikte Galatasaray’ın bu şansızlığı kıracağı ve evinde taraftarları ile birlikte üç puanı kazanacağı belirtiliyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.