Galatasaray'da skandal! Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na kafa atıp, yumrukladı!

Galatasaray'da skandal! Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na kafa atıp, yumrukladı!

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray'ın Giresunspor'u deplasmanda 2-0 yendiği maçta sahalarımızda görülmeyen bir skandal yaşandı. Marcao takım arkadaşı Kerem'e önce kafa attı sonra genç oyuncuyu yumrukladı. 

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray, deplasmanda Giresunspor'u 2-0 yenerken maçın önüne geçecek olay yaşandı. Karşılaşmanın 60. dakikası, sahalarımızda bugüne kadar hiç görülmeyen kavgaya sahne oldu.

 

marcoa1.JPG

 

SÖZLÜ TARTIŞMAYLA BAŞLADI 

Topun oyun dışında olduğu sırada Marcao ile Kerem Aktürkoğlu tartışmaya başladı. Sözlü tartışma sonrası Brezilyalı stoper, bir anda savunma bölgesinden koşarak milli oyuncumuzun yanına geldi.

ÖNCE KAFA SONRA YUMRUK ATTI 

Marcao yanına gelir gelmez genç futbolcuya kafa attı. Bu darbenin ardından şaşkınlık yaşayan Kerem, Brezilyalı savunmacıyı itti. Marcao takım arkadaşına bu kez de yumruk attı.

TAKIM ARKADAŞLARI AYIRDI 

Takım arkadaşları Feghouli ve Diagne iki oyuncuyu ayırdı. Oldukça öfkeli olduğu gözlenen ve güçlükle sakinleştirilen Marcao saha kenarına götürüldü.

 

marcoa3.JPG

 

VAR UYARISIYLA KIRMIZI KART GÖRDÜ 

Gerginliğin ardından maçın hakemi Erkan Özdamar, VAR uyarısıyla pozisyonu inceledi ve Marcao'ya kırmızı kart göstererek oyun dışında bıraktı. Brezilyalı futbolcu kararın ardından direkt soyunma odasına yöneldi.

 

marcoa4.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.