Galatasaray’da şok! Fatih Terim istifa etti

Galatasaray’da şok! Fatih Terim istifa etti

Sarı – Kırmızılı Kulübün teknik patronu İmparator Fatih Terim’in istifa ettiği ifade edildi. İşte şok iddianın ayrıntıları;

Gazeteci – Yazar Nevzat Dindar, Fatih Terim’in geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini söyledi.

Galatasaray’da sakatlıklar ile TFF tarafından verilen ceza teknik heyeti, yönetimi ve taraftarı kara kara düşündürüyor. Fatih Terim takımın birçok kritik maçta yalnız bırakacak. Türkiye Futbol Federasyonu, derbi maçında yaşanan olayların ardından Fatih Terim’e 9 maçlık bir ceza vermişti. Bu 9 maçın 3’ü daha sonradan Fatih Terim’in yapmış olduğu açıklamalar sonucu verilmişti.

Yönetim ve taraftar teknik direktör Fatih Terim’e sahip çıkarken Galatasaray’da hareketli günlerin yaşandığı ortaya çıktı. Milliyet Gazetesi spor muhabirlerinden Nevzat Dindar, Fatih Terim’in Başkan Mustafa Cengiz’e kızdığı ve istifa ettiğini ileri sürdü.

İstifa gerekçesi olarak ise Başkan Mustafa Cengiz’in düzenlediği basın toplantısında Fatih Terim’i savunamadığı ileri sürüldü. Yönetimin teknik direktör Fatih Terim’i istifa kararından vazgeçirebilmek için saatlerce dil döktüğü öne sürüldü. Nihayetinde ise Terim’in istifadan vazgeçtiği ve olayın tatlıya bağlandığı belirtildi.

MUSLERA KONYASPOR MAÇINDA KALEDE OLACAK

Öte yandan Nevzat Dindar, Muslera'nın Konyaspor maçında kalede olacağını ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum