Galatasaray’da sürpriz ayrılık!

Galatasaray’da sürpriz ayrılık!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’da sürpriz bir ayrılık yaşanıyor. İşte ayrıntılar;

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in takımda düşünmediği defans oyuncusu ile yollar ayrılıyor. Gençlerbirliği’nden büyük beklentiler içerisinde transfer edilen Ahmet Çalık, İzmir ekibine transfer oluyor.

Galatasaray’da bir türlü bekleneni veremeyen defans oyuncusu Ahmet Çalık’ın, Göztepe yolcusu olduğu ileri sürüldü. Sarı-Kırmızılı takım Ahmet Çalık'ı bedelsiz olarak kiralamaya sıcak bakıyor. Galatasaray'da geçen sezon bekleneni veremeyen Ahmet Çalık, teknik direktör Fatih Terim tarafından gözden çıkarılmıştı.

Yönetim, savunma hattındaki forma yarışında geride kalan 24 yaşındaki futbolcunun kiralanması için rapor vermesi sonrasında harekete geçti.

Süper Lig'den menajerler aracılığıyla bir kulüp arayan Sarı Kırmızılılar'ın, bu doğrultuda Göztepe'yle anlaşma aşamasında olduğu kaydedildi. Sarı-Kırmızılılar'ın tecrübeli savunmacıyı bedelsiz olarak İzmir ekibine göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.

Ahmet Çalık, geçen sezon Cim-Bom'da 11 karşılaşmaya çıkıp 2 gollük performans sergilemişti. Ahmet Çalık'ın, 2021 yılına kadar Galatasaray'la sözleşmesi bulunuyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.