Galatasaray’dan Avrupa’ya acı veda: 2-1

Galatasaray’dan Avrupa’ya acı veda: 2-1

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers'a konuk oldu. İlk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona eren mücadelenin 2. yarısında kalesini koruyamayan Galatasaray, Rangers'a yenilerek Avrupa hayallerine veda etmiş oldu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers ile karşılaştı. Karşılaşmanın 2. yarısında 2 gol yiyen Galatasaray, son dakikalarda bir gol bulsa da yeterli olmadı ve elendi.

 

İLK YARI SESSİZ GEÇTİ

UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için İskoçya temsilcisi Glasgow Rangers ile karşı karşıya gelen Galatasaray, ilk 45 dakikada yakaladığı pozisyonlardan gol çıkartamadı.

 

Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi Rangers'ın da ataklarından gol çıkmaması üzerine devre arasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

 

2.YARIDA GELEN GOLLER HAYALLERİ YIKTI

Mücadelenin 2. yarısına iyi başlayan ekip Galatasaray olsa da, golleri bulan Rangers oldu. Ev sahibi Rangers, 52. dakikada Arfield ile öne geçti.

 

İlk golün ardından ataklarını sıklaştıran Rangers, Galatasaray savunmasını bir kez daha gafil avladı. Ev sahibi Rangers, 59. dakikada Tavernier'in golüyle farkı ikiye çıkardı.

 

Son dakikalara kadar pes etmeyen Galatasaray, Marcao ile 87. dakikada farkı 1'e indirdi.

 

Sarı kırmızılılar, Marcao'nun golünün ardından ataklarına devam etse de skoru eşitleyemedi. İskoçya'da 2-1 mağlup olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.