Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bomba transfer

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bomba transfer

Sıcak gelişme… Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Fenerbahçe’ye transfer oluyor.  İşte flaş transferin ayrıntıları;

Sarı – Kırmızılı takım ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu Fenerbahçe’ye önerildi.

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmaya yanaşmadığı tecrübeli kanat oyuncu Yasin Öztekin, sezon sonunda yönünü Florya'dan Kadıköy'e çevirebilir.

31 yaşındaki yıldızın menajeri Ahmet Bulut'un, Fenerbahçeli yönetici Ali Yıldırım'ı arayarak, "Yasin'in sözleşmesini uzatmak istiyoruz ancak Dursun başkandan sonra Mustafa başkan da sürekli 'Sezon sonunu bekleyelim' diyor. Şimdi olmaz ama hazirandan sonra Yasin istediği kulübe imza atabilecek. Aklınızda bulunsun" mesajı gönderdiği öğrenildi.

Ali Yıldırım'ın kongreyi gerekçe göstererek Bulut'a net bir yanıt vermediği ifade edilirken, "O gün gelsin, şartlar da uygun olursa oturur konuşuruz" dediği bildirildi.

Sözleşmesi 30 Haziran 2018'de bitecek olan Yasin, G.Saray'dan yıllık 1 milyon 50 bin Euro alıyor. Sadece kontratının uzatılmasını değil, ücretinin de arttırılması isteyen oyuncunun önceliği Galatasaray'da futbolu bırakmak. Ancak Sarı – Kırmızılı takım, UEFA kıskacı nedeniyle ücret artışlarına yanaşmazken, transfer görüşmelerini de sezon sonuna bıraktı.

Öte yandan bilindiği üzere Yasin Öztekin daha önce 4 büyüklerden Trabzonspor’da forma giymiş ve başarılı olamayınca takımdan gönderilmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.