Galatasaray’dan Kulüpler Birliği’ne rest!

Galatasaray’dan Kulüpler Birliği’ne rest!

Galatasaray Spor Kulübü, Kulüpler Birliği’ne rest çekti ve çok sert bir açıklama yayımladı.

Sarı – Kırmızılı takım, Kulüpler Birliği'nin yaptığı açıklama geri çekilene dek Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantılarına katılmayacağını açıkladı.

Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kuruluşundan bu yana mensubu olduğumuz ve yönetim kurulunda da bulunduğumuz Kulüpler Birliği Vakfı'nın, yönetim kurulu kararı olmaksızın, 28 Kasım 2018 Çarşamba günü yapmış olduğu yazarı meçhul, her üyeye farklı aktarıldığı görülen açıklama, Türk futbol ailesini derinden sarsmıştır.

"BU BİLDİRİ, SONUÇSUZ KALACAK BİR ÇABANIN ESERİDİR"

Bu, Türk futbol camiasını ayrıştırmaya, ötekileştirmeye ve bölmeye yönelik, haddini aşan bir açıklamadır. Bununla birlikte, metinde yer alan eşit, adil, dürüst, hilesiz oyunla ilgili temennileri yürekten paylaşıyoruz. Bu bağlamda, ilkeli duruşlarını koruyan Anadolu Kulüplerine, dürüst futbol adına teşekkür ediyoruz. Türk futbolunun birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu bildiri, sonuçsuz kalacak bir çabanın eseridir.

"TOPLANTILARA KATILMAYACAĞIZ"

Bu aşamada, Galatasaray Spor Kulübü olarak, söz konusu açıklama geri çekilene ya da tüm paydaşların vicdanını rahatlatacak şekilde düzeltilene dek, Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantılarına katılmayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.