Galatasaray'ın Real Madrid maçı kadrosu açıklandı: Yıldız oyuncu yine yok!

Galatasaray'ın Real Madrid maçı kadrosu açıklandı: Yıldız oyuncu yine yok!

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray,  İspanya gitti. Grupta henüz galibiyeti bulunmayan Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Falcao ve Şener Özbayraklı kadroda yer almadı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maç haftasında Real Madrid ile deplasmanda oynayacağı müsabaka için bugün İspanya'nın başkenti Madrid'e gitti. 

Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla saat 11.00'de Madrid'e hareket edecek olan sarı kırmızılılar, karşılaşma öncesindeki son antrenmanını bugün yerel saatle 18.30'da (TSİ 20.30) mücadelenin gerçekleşeceği Santiago Bernabeu Stadı'nda ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Teknik direktör Fatih Terim ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı ise yerel saatle 18.00'de (TSİ 20.00) başlayacak.

Galatasaray'ın Real Madrid maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:  Fernando Muslera, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Batuhan Şen, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Florin Andone, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.

RAKİP YILDIZLARINDAN YOKSUN SAHAYA ÇIKIYOR

Öte yandan Real Madrid’te İspanyol ekibinde sakatlıkları devam eden Marco Asensio, Nacho Fernandez, Gareth Bale ve James Rodriguez’in yanı sıra Vinicius Junior, Odriozola ve Mariano Diaz teknik direktör Zinedine Zidane tarafından maç kadrosuna dahil edilmedi.

Eflatun-beyazlı ekibin 19 kişilik Galatasaray maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Courtois, Areola, Altube

Defans: Carvajal, Militao, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Mendy Orta saha: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Isco

Forvet: Hazard, Jovic, Benzema, Lucas, Rodrygo

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.