Galatasaray’ın yıldızına İtalya’dan teklif

Galatasaray’ın yıldızına İtalya’dan teklif

Spor Toto Süper Lig’in lideri Galatasaray oynadığı futbol ile övgüleri hak etmeye devam ediyor. Sarı – Kırmızılı futbolculara da gösterdikleri başarılı performansın ardından teklif yağıyor. İşte ayrıntılar;

İtalyan ekibi Milan’ın, Milli Futbolcu Serdar Aziz’i istediği ve Fatih Terim ile temas kurduğu öğrenildi.

Savunmasını güçlendirmek isteyen Milan, Galatasaray'ın futbolcusu Serdar Aziz'i yakından izlemeye aldı ve Fatih Terim ile fikir alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

Milan, başarılı defans oyuncusunu hem maçlarda hem de antrenmanlarda izleyecek. Scout ekibinden olumlu sonuç alınması durumunda teknik direktör Gattuso, Fatih Terim ile görüşerek transferi çözümlemeye çalışacak.

Galatasaray'a geçen sezon transferi tartışılan ama bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Serdar Aziz, İtalyanların da dikkatini çekti. Gelecek sezon savunmasını güçlendirmek isteyen Milan, Galatasaray'ın milli stoperi Serdar Aziz'i listesine aldı.

Kırmızı - Siyahlılar, Serdar Aziz'de karar kılması durumunda devreye Gattuso girecek. Fatih Terim ile çok iyi arkadaş olan İtalyan ekibinin teknik patronu, böylece transferi çözümlemeye çalışacak.

Bursaspor'dan Galatasaray'a 4.5 milyon euro bonservisle gelen Serdar Aziz, bu sezon Maicon ile iyi bir ikili oluştururken, A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun da vazgeçilmezleri arasına girdi. Cim-Bom'la 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Serdar Aziz'in bonservis bedelinin 10 milyon euro civarında olması bekleniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.