Game of Thrones 8. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Dünyada fırtınalar kopartan ve George R.R. Martin'in çok satanlar serisinden uyarlanan Game of Thrones dizisinin final sezonunun 3. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu

Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölümü'nde; beklenen Jamie Lannister ve Bran Stark yüzleşmesi gerçekleşmiş ve Bran, Jamie Lannister'ı affetmişti.


Jon Snow, Daenerys'e kendisinin kayıp bebek Aegon olduğunu ve bir Targeryan olduğunu açıklamış ve " o zaman sen de Demir Taht'ta hak iddia edebilirsin" yanıtı ile  karşılaşmıştı.

Jamie Lannister, BrienneTarth'a "Şövalye" ünvanını kendi elleriyle vermişti. Arya ise tüm dünyada ses getiren bir sahne ile ölü kral Robert Baratheon'un  yasal olmayan oğlu Gendry ile birlikte olmuştu. 

Tüm bunlar olurken Ak Gezenler ve Gece Kralı ( Night King) Kış Tepesi (Winterfell) surlarına dayanmış ve izleyenleri merak içerisinde bırakan bir bölüm sonu ile başbaşa bırakmıştı.


Game of Thrones Nasıl İzlenir ? Game of Thrones Nereden İzlenir?

Game Of Thrones 8. Sezonu yayınlandı. Game Of Thrones 8. sezon 1. bölümü; 14 Nisan Pazar gecesi ekrana geldi. 2. bölüm 22 Nisan sabah 04.00'da yayınlandı. Dizi, Digitürk beIN SERIES SCI-FI HD kanalından izlenebilecek. 8. sezon 3. bölüm ise 28 Nisan 2019 Pazar günü yayınlanacak.

Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm HBO 'da ve Digitürk 'te yayınlanacak. Dizinin şifresiz yayınlandığı kanal yok.

İzlenme: 2320
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar