Game Of Thrones Hayranları'na Muhteşem Sürpriz!

Game Of Thrones Hayranları'na Muhteşem Sürpriz!

Game Of Thrones Hayranları Sıkı Durun! Çok yakında sizi bomba gibi bir sürpriz bekliyor..İşte haberin detayları;

George R.R.Martin’in efsane kitap serisi olan Game of Thrones’ dan uyarlanan aynı adlı HBO dizisi 2019 yılında 6 bölümden oluşan muhteşem bir görsel şölen ile final perdelerini indirmeye hazırlanıyor. Fenomen dizinin kitabının ilk çıktığı günden beri popülerliğinin etinden, sütünden yararlanmak isteyenler kalem, kupa , çakmak, t-shirt gibi çeşitli hediyelik eşyaları piyasaya sürmüş ve muhteşem bir gelir elde etmişti.

 

Şimdi de Kuzey İrlanda’daki çeşitli çekim mekanları ve setleri turizme açılıyor. 2019 içerisinde başlayacak olan özel turlarla ilgili ilk detaylar gelmeye başladı bile; dizide yer alan Winterfell, Castle Black ve Kings Landing gibi ikonik mekanlar hayranların akınına uğrayacak. HBO, çekimlerin yapıldığı setleri de bu halleriyle muhafaza etmeyi düşünüyor. Böylece ziyaretçilerin diziye ait materyalleri de görmesi hedefleniyor. Bunun yanısıra ziyaretçiler çekimlerin gerçekleştiği Linen Mill Stüdyoları’nı görme lüksüne de erişecek.

Tur dahilinde görücüye çıkacak setlerde, Game of Thrones’a ait kostümler, silahlar, dekorasyon ürünleri ve diğer prodüksiyon gereçleri sergilenecek. HBO’nun gezi kapsamında dizinin görsel efekt dünyasını sunmayı planladığı ve bu amaçla çeşitli dijital içerikleri ve interaktif malzemeleri sergileyeceği belirtiliyor.

gameofthrones.jpg

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.