‘Gel Dese Aşk’ dizisi ekran için gün sayıyor

‘Gel Dese Aşk’ dizisi ekran için gün sayıyor

Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in paylaştığı atv’de yayınlanacak olan ‘Gel Dese Aşk’ dizisi ilk teaser’ıyla büyük ilgi gördü

Duayen yönetmen Osman Sınav’ın 10 yıl önce yazdığı hikayeden yola çıkılarak hazırlanan dizi, gerek senaryosu gerekse oyuncularıyla izleyiciyi şimdiden meraklandırdı.

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Mehmet Atay, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Piriçci’nin rol aldığı dizi, görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasında büyüten insanların hikayesini ele alıyor.

 

Dizi, yaralandıkları yerden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikâyesini seyirciyle buluşturacak.  

 

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Murat Onbul’un ve Aslı Kahraman’ın oturduğu, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan’a ait olan “Gel Dese Aşk”, atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.