Gençlerbirliği – Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Gençlerbirliği – Galatasaray maçı kaç kaç bitti?

Spor Toto Süper Lig’de 28. Haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği evinde Galatasaray’ı ağırladı. İşte haberin ayrıntıları;

Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük favorisi Galatasaray deplasmanda başkentin köklü ekibi Gençlerbirliği’ne konuk oldu.

Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği evinde Galatasaray'ı dakika 90+1'de attığı gol ile mağlup etti ve çok önemli bir üç puan kazandı.

Küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Gençlerbirliği, zorlu Galatasaray maçından altın değerinde 3 puan kazandı.

Teknik direktör Fatih Terim’in takımın başına geçmesinin ardından liderliğe yükselen ve uzun süredir liderliğini devam ettiren Galatasaray, Gençlerbirliği'ne deplasmanda mağlup olarak, liderliği Medipol Başakşehir’e kaptırdı.

Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golü ise defans oyuncusu Alper Uludağ attı.

MAÇTAN NOTLAR

Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarında Galatasaray kanatlardan hücuma kalktı fakat başkent ekibi Gençlerbirliği savunmasını aşamadı. Gençlerbirliği ise hızlı ataklarla pozisyon bulmaya çalıştı ama son paslardaki kötü tercihler skordaki golsüz eşitliğin bozulmamasına neden oldu.

90+2'de Gençlerbirliği'nin bek oyuncusu Alper Uludağ takımını öne geçiren golü attı ve küme düşme potasından uzaklaşmak için çok değerli bir üç puanı takımına kazandırdı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.