Gerçeği ve figürü yan yana

Gerçeği ve figürü yan yana

Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği; Hakan Muhafız dizisinin baş karakteri olan ‘Harun’ figürü, Madame Tussauds İstanbul’da yerini aldı. Ünlü oyuncu kendi figürüyle yan yana poz verdi

Çağatay Ulusoy’un katılımı ile gerçekleşen açılışa ilgi büyüktü. Netflix’de yayınlanan dizide 3 saati bulan hazırlık süreciyle Harun’a dönüşen Ulusoy, bu canlandırdığı karakterin balmumu figürü ile objektif karşısına geçti. İlk Netflix orijinal figürünün kendi canlandırdığı karaktere ait olmasından çok mutlu olan oyuncu heyecanını basın mensupları ile paylaştı.

 

Yapımına yaklaşık 1 yıl önce başlanan figür için yaklaşık 150 kg kil kullanıldı. Gözlerin yapımı 15 saat, baş ve yüz bölümünün renklendirilmesi 50 saat, saçların tek tek eklenmesi 140 ve vücudun yapımı ise 170 saatte tamamlandı. Yaklaşık 25 kg. ağırlığında olan ve  ‘Harun’ karakterinin orjinal kostümünü de giyerek aslını aratmayan figür gördüğü ilgiye göre Madame Tussauds’un dünyadaki diğer şubelerini de ziyaret edecek.

 

 

Hakan Muhafız Dizisi Hakkında

 

Dizinin 3.sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor.

 

 

Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan'ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

 

10 bölümden oluşan fantastik dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Okan Yalabık, Bige Önal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.