Gökçek'in sandıkta ilk kaybı

Gökçek'in sandıkta ilk kaybı

Ankara Umumi Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası başkanlık seçiminde Melih Gökçek'in adayı olarak bilinen Yiğiner kaybetti.

Ankara Umumi Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası başkanlık seçiminde kazanan isim İzzet Yıldırım oldu.

Dün ASKİ Spor Salonu’nda yapılan Ankara Umumi Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası seçiminde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in desteklediği mevcut başkan Mehmet Yiğiner ile diğer adaylar Zafer Şeker ve Ankara CHP Eski İl Başkanı Yardımcısı İzzet Yıldırım yarıştı. Zafer Şeker’in Yıldırım lehine adaylıktan çekilmesiyle, Yıldırım ve Yiğiner arasında kıyasıya bir yarış yaşandı.

Oylama yapıldığı sırada Yiğiner’in kaybedeceğini anlayan vatandaşlar sandıklara saldırdı. Olaya çevik kuvvet ekipleri müdahale ederken, seçim sonuçları da belli oldu.

İzzet Yıldırım ve Zafer Şeker’in ortak listesiyle Gökçek’in adayı Mehmet Yiğiner saf dışı bırakıldı. Yıldırım yaklaşık 50 oyla Yiğiner’i geride bıraktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in de ASKİ Spor Salonu’nda yapılan seçimleri takip etti. Gökçek’in adayının seçilmemesi, “Ankara’da değişim başlıyor” yorumlarına yol açtı.

 

Kongrede bir gurup taraftar Mansur YAVAŞ Pankkartı açarak Gökçek'e tepki gösterdi. Pankkartta 'Mansur gelecek zulüm bitecek' sloganı dakikalarca ayakta alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.