Gökhan Gönül ‘Fenerbahçeliyim’ dedi mi?

Gökhan Gönül ‘Fenerbahçeliyim’ dedi mi?

Beşiktaş’ın tecrübeli sağ bek futbolcusu Gökhan Gönül’ün ‘Fenerbahçeliyim’ ifadelerini kullandığı belirtildi. Gökhan Gönül’den ise bomba bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar;

Gökhan Gönül, dün akşam oynanan Göztepe maçının ardından önemli açıklamalar yaptı ve İbrahim Tatlıses’in iddialarına cevap verdi.

‘Gökhan, Fenerbahçeli olduğunu söyledi’ diyen sanatçı İbrahim Tatlıses'e Milli Futbolcu Gökhan Gönül yanı verdi. 

Sağ bek oyuncusu Gökhan, "30 küsur yaşındayım, polemik yaratacak konuşmaları geçtim. Ben bu formayı sırtımda taşıdığım andan itibaren, ben bu takımın parçasıyım. Akıtılması gereken bir kan varsa onu da akıtmaya devam edeceğim" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'in açıklamalarını yalanlamayan deneyimli futbolcu, polemik yaratacak sözlerden uzak durmak istediğini ifade etti.

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamalarından öne çıkanlar:

"30 küsur yaşındayım, polemik yaratacak konuşmaları geçtim. Ben bu formayı sırtımda taşıdığım andan itibaren, ben bu takımın parçasıyım. Bu takım için sahada gerekli mücadeleyi her zaman verdiğimi düşünüyorum ve vermeye de devam edeceğim. Akıtılması gereken bir kan varsa onu da akıtmaya devam edeceğim. O yüzden böyle polemiklere girmek istemiyorum. Ben bu takımın parçasıyım, bu takım için elimden gelen her şeyi yapacağım. Beşiktaş’ın başarısından başka bir şey düşünebilir miyim? Beşiktaş forması sırtımdayken, özellikle o maçlarda nasıl oynadığıma açıp bakarsanız göreceksiniz."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.