Gol düellosunda kazanan çıkmadı!

Gol düellosunda kazanan çıkmadı!

Süper Lig’in kapanış maçında kazanan olmadı. Deplasmanda Medipol Başakşehir’le karkılaşan Trabzonspor, beraberlik golünü mücadelenin 90+6. Dakikasında kaydetti.

Süper Lig'de oynadığı son üç maçından da galip ayrılarak zirveye yaklaşan Trabzonspor, deplasmanda Medipol Başakşehir’le karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında iki takım da önemli gol fırsatlarından yararlanamadı ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. Karşılaşmanın 59. dakikasında Trabzonspor, Martin Skrtel’in ceza sahası içinde elle oynamasından dolayı penaltı kazandı. Atışı 61. dakikada kullanan Daniel Sturridge, takımını öne geçiren golü kaydetti.

Geri düşmesinin ardından çabuk toparlanan Medipol Başakşehir, 65. dakikada kaleci Uğurcan Çakır’ın ceza sahasında Enzo Crivelli’yi düşürmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Edin Visca, 67. dakikada atışı gole çevirerek skora dengeyi getirdi.

Maçın 78. dakikasında Martin Skrtel’in ayağından bulduğu golle 2-1 öne geçen turuncu-lacivertli uzatma dakikalarına bu skorla girdi. Mücadelenin 90+6. dakikasında Alexander Sörloth ile fileleri havalandıran bordo-mavili takım, skora denge getirdi ve maç 2-2 beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor, puanını 16’ya, Medipol Başakşehir ise 15’e çıkardı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.