Göztepe – Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Göztepe – Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Spor Toto Süper Lig’in 9. Haftasında Göztepe, evinde Siyah – Beyazlı Kulübü konuk etti. İşte haberin ayrıntıları;

Şampiyonluğun en büyük favorilerinden Beşiktaş deplasmanda İzmir ekibi Göztepe’ye 2-0 mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda büyük bir darbe aldı.

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçlarından birinde Göztepe, güçlü rakibi Beşiktaş'ı 2-0 yendi. Son 4 maçta 3. kez puan kaybeden Beşiktaş, liderin 4 puan gerisinde kaldı.

OĞUZHAN PENALTI KAÇIRDI

Beşiktaş karşılaşmaya üst üste duran toplar kazanarak başladı. Siyah beyazlılar bunların sonunda bir de penaltı kazandı.16. dakikada sol kanattan Caner Erkin'in kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde Reis ve Roco'nun yükseldiği top dışarı çıktı.

Hakem Fırat Aydınus'un korneri gösterdiği pozisyonun ardından VAR'ın uyarısıyla Fırat Aydınus pozisyonu izleme kararı verdi. Pozisyonda topun Reis'in eline değdiğini tespit eden Fırat Aydınus, penaltı kararı verdi.

BETO DEVLEŞTİ

19'uncu dakikada penaltıyı kullanan Oğuzhan Özyakup'un vuruşunda, kaleci Beto topu kornere çeldi. Beto böylece Türkiye'de kalesine gelen 9 penaltıdan 6'sını kurtararak inanılmaz bir istatistiğe ulaşmış oldu.

JEROME GOLÜ ATTI, REIS FARKI 2'YE ÇIKARDI

İkinci yarı da aynı şekilde başlarken, ev sahibi Göztepe golü erken buldu. Castro'nun ortasına iyi yükselen Jerome takımını öne geçiren isim olmayı başardı. Jerome böylece son 3 maçında 2 gol 1 asistle 3 gole katkı yapmış oldu. Siyah beyazlılar beraberlik için gol ararken 2. golü de kalelerinde gördü. 61. dakikada kullanılan serbest vuruşta arka direkte Reis farkı ikiye çıkaran isim oldu. Reis böylece 37. lig maçında ilk kez gol sevinci yaşadı.

Bu sonuçla 2. kez kaybeden Beşiktaş 15 puanda kalırken, Göztepe de rakibiyle puanını eşitlemeyi başardı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.