Gülben Ergen hastaneye kaldırıldı!

Gülben Ergen hastaneye kaldırıldı!

Şarkıcı Gülben Ergen'in sevgilisi Burak Törer, Gülben Ergen'in hastaneye kaldırıldığını sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak duyurdu.

Şarkıcı Gülben Ergen, hastaneye kaldırıldı. Sevgilisi Burak Törer, Ergen'in hastaneye kaldırıldığını sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak duyurdu.

Kırklareli Babaeski’de yarın konser verecek olan şarkıcı Gülben Ergen, hastanelik oldu.

Hastanede serum verilen şarkıcıyı sevgilisi Burak Törer de yalnız bırakmadı.

HASTANEDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Gülben Ergen’in hastane yatağındaki halinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Burak Törer, “İyi günde, kötü günde” notunu düştü.

Kolundaki serumun fotoğrafını paylaşan Gülben Ergen de “Konser öncesi nazar ziyaretime gelmiş” notunu yazdı.

gulbenergen-hastaneye-kaldirildi-siyasetcafe.jpg

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972’de Mazhar ve Gülser Ergen’in kızı olarak İstanbul, Erenköy'de doğdu. İlkokuldan sonra Erenköy Kız Lisesi’nde orta öğrenimini tamamlayan Ergen, lise öğrenimini ise Kadıköy Ticaret Lisesi’nde bitirdi.

Hayatının dönüm noktası olan 1987 yılında Hürriyet Sinema güzellik yarışmasında 2. Seçilmiş. Kariyer hayatına ilk olarak mankenlik ile başlayan sanatçı, Kenan Kalay ile başrollerini paylaştığı ‘Deniz Yıldızı’ isimli film ile sinema hayatına atılmış. Sonrasında Aydan Şener ile oynadığı ‘İki Kızkardeş’ filminde yine bir başrolde hayranlarının karşısına çıkmış.

Ünlü sanatçı kariyerinin ilk yıllarında bir tavernada çalışırken, mekanın sahibi İlyas Atak ile aşk yaşamıştı.

2004 yılında ise Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci ve sanat yönetmeni, aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile dünya evine girdi.

Bu evliliğinden 18 Ocak 2007 tarihinde bir erkek çocuk doğuran Ergen çocuğunun adını Atlas koydu. Daha sonra 22 Haziran 2009 tarihinde Ares ve Güney isminde ikiz çocuk dünyaya getirdi. Ergen, 11 Nisan 2012 yılında da Mustafa Erdoğan ile olan evliliğini bitirdi.

28 Eylül 2014 tarihinde ise TV sunucusu Erhan Çelik ile evlenen başarılı sanatçı 2012 yılında boşanmıştır.

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.