Gündemi sarsacak! Seyhan Soylu, Flash TV'deki yasak aşkı ifşa etti

Gündemi sarsacak! Seyhan Soylu, Flash TV'deki yasak aşkı ifşa etti

FLASH TV'den ayrılan Seyhan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kıyamet kopacak" diyerek bomba bir iddiada bulundu.

FLASH TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında moderatörlük yapan Seyhan Soylu geçtiğimiz gün kanaldan ayrıldığını açıklamıştı. 

"FLASH TV'de bizi kullanarak itibar sağlayıp başarısızlığını örtenlerin öyle bir dosyasını buldum ki KIYAMET KOPACAK.." ifadelerini kullanan Seyhan Soylu bomba bir iddiada bulundu.

Hakan Aygün'ün genç yaştaki kızları ekran vaadiyle kandırarak birlikte olduğunu öne süren Seyhan Soylu, "Birde millete, devlete, hükümete atar vermeye çalışırlar." yorumunda bulundu.

 

Aygün'ün yasak aşk yaşadığı kişiyi elde etmek için "Boşanıyorum" dediğini iddia eden Soylu, "Hakan Aygün nefsi için gencecik bir kızın istikbali ile oynadı." diyerek şu ifadeleri kullandı;

 

'Genç yaşta kızlara ekran vaadiyle kandırıp birlikte olan Evli Adamlar birde millete, devlete, hükümete atar vermeye çalışırlar.

FLASH TV'de "yasak aşk "yaşadığı sevgilisini elde etmek için BOŞANIYORUM EVLILIGIM KAGIT UZERINDE diyen Hakan Aygün nefsi için gencecik bir kızın istikbalinin oynadı.

Genç kadına elde etmek için öyle bir hava verdi ki Gizem FLASH TV'de birlikte ise başladığı arkadaşlarına hava yapıp aşağılayarak konuşmaya başladı.

Haber merkezindeki kızlardan biri "BIZ EDEBINIZLE NAMUSUMUZLA, BURADAYIZ SENIN VERDIGIN OZVERIYI BIZ VERSEYDIK CAN ATAKLI'nı yerine ANA HABER SUNARDIK" demesi FLASH TV koridorlarında konuşuluyor.

Hakan sana bir soru senin o kızdan 10 yaş büyük kızların var onların başına böyle bir şey gelse ne yapardın? Bakalım Gizemin Babası ne yapacak?'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.