‘Güvercin’ dizisine iki isim daha dahil oldu

‘Güvercin’ dizisine iki isim daha dahil oldu

Çekimleri Gaziantep’te devam eden Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada ve Menderes Samancılar’ın rol aldığı ‘Güvercin’ dizisinin oyuncu kadrosuna Bestemsu Özdemir ve Erdal Cindoruk dahil oldu

Star ekranlarında yayınlanan Güvercin’in kadrosuna 8. bölüm itibariyle iki yeni isim katıldı. Başarılı oyuncu Bestemsu Özdemir ve usta oyuncu Erdal Cindoruk’un dahil olduğu dizi, yeni bölümleriyle seyirciye heyecanlı dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Özdemir, doktor İpek karakteriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken, Cindoruk ise Gaffur karakteriyle diziye dahil oldu. Erdal Cindoruk, “Güvercin’i severek izliyordum. Bir Adana’lı olarak Gaziantep’te dizi çekimi için bulunmak benim için çok anlamlı, burada olmaktan mutluyum” dedi.

 

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda ayrıca Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu, Enver Akbaş’un yer aldığı Güvercin, Zülüf ve Kenan’ın masalsı aşkını konu alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.