Hadise gözyaşlarına engel olamadı

Hadise gözyaşlarına engel olamadı

O Ses Türkiye'de yayınlanan yeni bölümde yarışmaya katılan 7 aylık hamile Elif Ezgi Çalık Hadise'yi gözyaşlarına boğdu. 4 jüriyi birden döndürmeyi başaran yarışmacı Hadise'yi seçince stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde 7 aylık hamile olarak yarışmaya katılan Rizeli Elif Ezgi Çalık, seslendirdiği 'Ey Asiye' şarkısı ile jüri üyelerinin gönlüne taht kurdu.

c10d855b-5c19-4f39-a380-11a251cdcbe0.jpg

 

Daha önce özel sebeplerden dolayı yarışmaya katılamadığını, ancak bu sefer kendisine gelen teklifi değerlendirmek istediğini söyleyen yarışmacı, 4 jüri üyesini de kendine döndürmeyi başardı. Daha sonra Sezen Aksu'nun 'Vazgeçtim' şarkısını söyleyerek herkesi kendine hayran bıraktı.

 

 

Acun Ilıcalı bu kadar ileri safhada hamile bir yarışmacılarının daha önce olmadığını ve 'O Ses Türkiye' de bir ilk yaşandığını belirtti.

 

Hadise de yarışmacı Elif Ezgi Çalık'ı rahat ettirmek için elinden gelen her türlü yardımı yapacağını ifade etti. Bütün jüri üyelerinin kendi takımlarına katmak için çaba sarf ettiği yarışmacı tercihini kadınların gücünden dem vuran Hadise'den yana kullanınca Hadise göz yaşlarına engel olamadı.

 

Kendisini seçtiğinden dolayı çok heyecanlandığını söyleyen Hadise yarışmacısını bağrına bastı. Yarışmacısına sarılarak ağlayan Hadise ile birlikte tüm stüdyo bu duygusal anlara şahitlik etti.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.