Hakan Çalhanoğlu ile eşi boşanıyor

Hakan Çalhanoğlu ile eşi boşanıyor

Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu geçen yıl evlendiği Sinem Gündoğdu ile boşanma kararı aldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu geçen yıl çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlenmişti. 

Düğün dansları ile günlerce konuşulan çiftin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.  Çiftin sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen tüm fotoğrafları silmeleri ve birbirlerini takipten çıkarmaları bu iddiaları kanıtlamıştı. Boşanma arifesinde olduğu konuşulan futbolcunun Milano'da yabancı bir güzelle eğlendiği, eşini aldattığı iddia edilmişti. 

Hakan Çalhanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yeniden olay oldu.

İşte milli futbolcunun açıklaması:

'Sevgili arkadaşlar, evliliğe olan saygım nedeniyle boşanma sürecim hakkında yorum yapmama kararı almıştım. Ancak ne yazık ki bu sessizliğimin istismar edildiğini ve bilinçli olarak boşanmamızdaki suçun bana ait olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını görüyorum. Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım. Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarını yerine getirecek, ancak eski eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım. Ancak gerçeği öğrendiğiniz zaman beni anlayabileceksiniz.'

hakan-calhanoglu-bosaniyor-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.