Hakan Muhafız dizisinin final sezonu tarihi belli oldu, resmi fragman yayınlandı...

Hakan Muhafız dizisinin final sezonu tarihi belli oldu, resmi fragman yayınlandı...

Hakan Muhafız dizisinin final sezonu tarihi belli oldu, resmi fragman görücüye çıktı.

İlk yerli yapım Netflix dizisi olan ve çekimleri Türkiye’de gerçekleştirilen The Protector ( Hakan: Muhafız)’ın final sezonu olan 4. Sezonu'nun yayın tarihi 9 Temmuz olarak açıklandı.

Hakan Muhafız 4. Sezon Oyuncuları

Netflix orijinal dizileri arasında en popüler olmasının yanında Netflix'in ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyan Hakan Muhafız, 4. sezon ile final yapıyor. Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Yalabık, Taner Ölmez, Bige Önal, Boran Kuzum, Miray Daner ve Burçin Terzioğlu'nun başrol oyuncusu olarak bulunduğu dizinin 4. sezonunda kahramanların dünyası pek çok açıdan tersine dönüyor.

Hakan Muhafız 4. Sezon Konusu

Baştan beri Muhafız'ın yanında olan Zeynep, artış karşısında. Öte yandan Hakan amaçlarını gerçekleştirmek uğruna düşmen saflardan destek almak ve bir Ölümsüzü uyandırmak zorunda kalıyor. Hakan geçmişin karanlığını aydınlattığında ise taraflar arasındaki dengeler tamamen değişiyor. Tarihte iyiyle kötünün savaşında tüm hesaplar ödenirken, Hakan hem geçmişte hem de günümüzde son yüzleşmesini Faysal'la yaşıyor.

Yedinci Ölümsüz intikam ateşiyle şehri yakmış ve İstanbul'un neredeyse tamamı Ölümsüzlerin karanlığına teslim olmuştur. Muhafız hariç... Kahramanımız şimdi hem insanlığın, hem de Muhafızlar ve Ölümsüzlerin tarihini değiştirmek zorundadır. Artık herkesin kaderinin kendisine bağlı olduğunu bilir. Bu kez başarmaktan başka şansı yoktur...

Hakan Muhafız 4. ve final sezonu 10 bölümden oluşacak.

İşte Hakan Muhafız dizisinin final sezonu olan 4. Sezon resmi fragmanı

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.