Hakem Hanifi Temurtaş, dili boğazına kaçan kaleciyi kurtardı

Hakem Hanifi Temurtaş, dili boğazına kaçan kaleciyi kurtardı

İkili mücadelede yere düştükten sonra dili boğazına kaçan kaleciye ilk müdahale maçın hakeminden geldi. Karşılaşmanın hakemi Hanifi Temurtaş, yaptığı müdahale ile kalecinin nefes almasını sağladı.

Osmaniye İdmanyurdu ile Sitespor arasında oynanan maçın 36’ıncı dakikasında, Osmaniye İdmanyurdu kalecisi Yavuz Gören, rakibiyle mücadelesi sonrası yere yığıldı. Baygınlık geçiren Gören’in dili boğazına kaçtı. Karşılaşmanın hakemi Hanifi Temurtaş, dili boğazına kaçan futbolcuya ilk müdahaleyi yaparak nefes almasını sağladı.

Osmaniye’de Birinci Amatör Futbol Ligi maçında ikili mücadele sonrası yere düşen Osmaniye İdmanyurdu kalecisi Yavuz Gören, kısa süreli baygınlık geçirdi. Bu esnada dili boğazına kaçan 32 yaşındaki futbolcuya ilk müdahale karşılaşmanın hakemi Hanifi Temurtaş’tan geldi.

Temurtaş’ın müdahalesi ile nefes alması sağlanan Yavuz Gören'in, olay yerine gelen ambulans görevlilerinin de müdahalesi sonrası durumunun iyi olduğu öğrenildi.

hanifi-temurtas.jpg

Maçın hakemi Hanifi Temurtaş, oyuncunun nefessiz kaldığını görünce müdahale ettiğini söyledi. Bugüne kadar yönettiği 5 maçta benzer durumla karşılaştığını ifade eden Temurtaş, Osmaniye’de 20 yıllık hakemlik yaptığını, eğitim seminerlerinde bu tür olaylara karşı yapılması gerekenler hakkında bilgi verildiğini belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.