Haluk Levent hayvanları sahipsiz bırakmadı

Haluk Levent hayvanları sahipsiz bırakmadı

İzmir Karabağlar Belediyesinin sahibinden eziyet gördüğü için korumaya alarak tedavisine başladığı köpekler, Haluk Levent'in kurduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu’na emanet edilecek. Hayvanlar yaşamlarını dana Ferdinand’ın bulunduğu çiftlikte sürdürecek

İzmir Karabağlar'da bir vatandaşın köpeklere işkence ettiği görüntülerin sosyal medyada ortaya çıkması üzerine Karabağlar Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri olaya müdahale etti. Ekipler, 7 köpeği yasalar çerçevesinde koruma altına alarak, tedavi ve bakımını gerçekleştirdi.

 

1s-min.jpg

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu arayarak köpeklerin bakımını üstlenebileceklerini söyledi. Teklifi kabul ettiklerini belirten Başkan Selvitopu, “Sevgili Haluk Levent ile görüşme sağladık. İlgisi için teşekkür ederim. Karabağlar'daki sevimli dostlarımızı korumaya ve onların her türlü ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz” dedi.

Levent de sosyal medya hesabından, “7 köpek kurtarıldı. Biri işkence görmüş, 4'ü yaralı. Karabağlar Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri tedavilerini sürdürüyor. Sevgili Muhittin Selvitopu ile görüştük. Köpeklerin bakımını üstleneceğimizi söyledik. Kabul etti. Teşekkür ediyoruz. Dostlarımız artık Ferdinand'ın çiftliğinde yaşayacak” mesajını paylaştı.

Köpeklerin bakım ve tedavisine Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün Uzundere Rehabilitasyon Merkezinde devam ediliyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.