'Hamileliğimde bana çok iyi baktı' diyerek kocasına 7 milyon TL'lik otomobil hediye etti!

'Hamileliğimde bana çok iyi baktı' diyerek kocasına 7 milyon TL'lik otomobil hediye etti!

19 yaşındaki hamile bir kadın 20 yaşındaki kocasına 7 milyon T değerinde Lamborghini marka lüks araç hediye etti.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da yaşayan 19 yaşındaki hamile bir kadın 20 yaşındaki kocasına yaklaşık 480 bin dolar (7 milyon TL) değerinde Lamborghini marka lüks araç hediye etti.

19 yaşındaki anne adayı Anes Ayuni Osman, özellikle 100 günlük lohusa döneminde kocasının uykusuz kalarak kendisine destek olacağı için eşi Weldan Zulkefli'yi Lamborghini marka araçla ödüllendirdi.

 

GÖZYAŞLARI İÇİNDE KARISINA SARILDI

 

Anes Ayuni Osman, gözleri bağlı halde bulunan kocasına turkuaz renk Lamborghini Huracan Evo model otomobili lüks bir oto galeride hediye ettiği görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüde gözleri bağlı bulunan baba adayı, dev bir fiyonga sarılmış anahtarı karısından aldı ve yaşadığı şokun ardından gözyaşları içinde karısına sarıldı.

 

"HAMİLELİĞİM BOYUNCA BANA ÇOK İYİ BAKTI"

 

Genç anne adayı, "Evlendiğimizden beri mutluluğumuz hiç kesintiye uğramadı, özellikle hamileliğim boyunca (eşim) bana çok iyi baktı. Fedakarlığı için minnettar olmanın yanı sıra ona bu Lamborghini'yi hediye ediyorum çünkü onu lohusalık döneminde de yanımda istiyorum." ifadesini kullandı.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.