Hande Erçel, 'bazlama surat'ı affetmedi!

Hande Erçel, 'bazlama surat'ı affetmedi!

Son dönemlerde sosyal medyada hakkında yapılan ‘Bazlama surat’ yorumlarıyla gündeme gelen Hande Erçel, mahkemeye başvurdu.

Ekranların sevilen ismi oyuncu Hande Erçel, son dönemlerde kendisi hakkında ‘bazlama surat’ ifadesini kullanan kişilere suç duyurusunda bulundu.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan sosyal medyada çektikleri eğlenceli videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Alp Kılınç ve Burak Altındağ hakkında suç duyurusu yaptı.

Sosyal medya fenomeni Burak Altındağ, yaptığı paylaşımlarda Hande Erçel’in İngilizce konuştuğu sıradaki videosuna yer vererek videoyu ti’ye almıştı. Burak Altındağ’ın bu videosu da 1.5 milyondan fazla kişiye ulaşarak gündem olmuştu.

Hande Erçel’in hakkında suç duyurusu bulunduğu bir diğer kişi olan Alp Kılınç da Erçel’in videoları ve fotoğraflarıyla binlerce kişiye ulaşırken, bir paylaşımında ise ‘bazlama surat’ ifadesini kullanmıştı.

Güzel oyuncu yapılan bazlama paylaşımlarıyla mahkemeye başvurdu. Avukatı Erçel’in videolarıyla hakaret ve kişilik haklarının ihlal edildiğini belirtti. Bu nedenle video ve görüntülere erişim engelinin getirilmesini talep etti.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.