Harun Sürek kendi kanatlarıyla uçacak

Harun Sürek kendi kanatlarıyla uçacak

Rafet El Roman’a verdiği şarkısı ‘Unuturum Elbet’ ile müzik dünyasında kendine farklı bir yer edinen genç şarkıcı Harun Sürek bu sefer kendi çalışması ‘Sanki Çölde Hapsedilmişim’ ile hayranlarının karşısına çıkıyor

Harun Sürek Rafet El Roman’a verdiği şarkısı ‘Unuturum Elbet’ ile 2 sene önce Türkiye rekorlarını alt üst etmiş ve şarkı YouTube genelinde 500 milyon izlenme; Netd Müzik kanalında ise 193 milyon izlenerek rekor kırmıştı. 20 ülkede de  çeşitli sanatçılar bu şarkıyı kendi dillerinde yorumlamıştı.

 

 

 

1990 İstanbul doğumlu sanatçı; İstanbul Devlet konservatuarı Türk müziği bölümü mezunu. ‘Türkiye’nin Fenomenleri’ isimli TV yarışmasında halkın oylarını alarak üst üste 3 hafta birinci olmuş ve Türkiye’nin fenomeni seçilerek şampiyon olma başarısını gösterdi. Senaryo ve kitap yazarı da olan Harun Sürek ilk müzik çalışması Terk-i diyarı 2016 yılında piyasaya çıkardı ve büyük başarı elde etti.  Genç sanatçının yeni Çalışması ‘Sanki Çölde Hapsedilmişim’ isimli şarkısını PDND etiketiyle yayınlandı. Şarkının sözü müziği Galip Öztürk’e, aranjesi ise Osman Çetin’e ait. Klibinin yönetmenliğini ise Onur Oğuz üstlendi.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.