Harun Tekin, Fenerbahçe – Zenit maçına damga vurdu

Harun Tekin, Fenerbahçe – Zenit maçına damga vurdu

Fenerbahçe’nin sezon başında Bursaspor’dan transfer ettiği Harun Tekin, Fenerbahçe – Zenit maçında kurtardığı penaltı ile maçın skoruna etki eden isim oldu.

Fenerbahçe’nin sahasında Zenit’i 1-0 yendiği maçın ilk yarısında Mehmet Topal’ın rakibini ceza sahası içinde düşürmesiyle Rus temsilcisi penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Mak, Harun Tekin’in kurtarışı sonrası büyük üzüntü yaşadı.

Mücadele Slimani’nin attığı golle 1-0 devam ederken karşılaşmanın 44. dakikasında Mehmet Topal, Driussi’yi ceza sahasında düşürdü. Bu hareketin ardından maçın hakemi penaltı kararı verdi. Daha önce de kurtardığı penaltılarla dikkat çeken Harun Tekin bir kez daha başarılı bir hamle yaparak Zenit’in skoru 1-1’e getirmesinin önüne geçti.

Harun Tekin, bu kurtarışı sonrası sosyal medyada gündem olurken, Ülker Stadı’ndaki sarı lacivertli taraftarların büyük desteğini aldı.

Volkan Demirel’in affedilmesinin ardından kadroya dönmesiyle Süper Lig maçlarına yedek kulübesinde başlayan Harun Tekin, Zenit maçında gösterdiği performansla büyük takdir topladı.

siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.