Hasan Can Kaya ve Hadise aşk mı yaşıyor?

Hasan Can Kaya ve Hadise aşk mı yaşıyor?

'Konuşanlar' programı ile magazin gündeminden düşmeyen Hasan Can Kaya'nın, 30 Eylül'de iş insanı Mehmet Dinçerler'le beş aylık evliliğini tek celsede bitiren şarkıcı Hadise ile gözlerden uzak şekilde aşk yaşadığı iddia edildi.

Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini olaylı bir şekilde sonlandırdı. Paylaşımları ve sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Hadise ve Exxen’de ekrana getirilen Konuşunlar programının sunucusu Hasan Can Kaya’nın aşk yaşadığı iddia edildi.

 

YENİ AŞK İDDİASI


İş insanı Mehmet Dinçerler’le beş ay evli kaldıktan sonra geçtiğimiz eylül ayında boşanan Hadise’nin, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Şarkıcının, Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı magazin kulislerinde konuşuluyor.

Hadise’nin yaklaşık bir aydır Kaya’yla birlikte olduğu iddia edildi. Kaya ise 2.5 yıldır Konuşanlar’ın da yönetmenliğini yapan sevgilisi Sultan San ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINI BEĞENDİ


İlişkilerini herkesten gizleyen ikilinin, son günlerde arasının ise açık olduğu öğrenildi. Sosyal medyada birbirini takip etmeyen ikiliden Kaya’nın, 22 Ekim 1985 doğumlu Hadise’nin instagram’dan paylaştığı doğum günü fotoğraflarını beğenmesi ise dikkat çekti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.