Hastaneye kaldırılan Sumru Yavrucuk sosyal medya hesabından açıklama yaptı!

Hastaneye kaldırılan Sumru Yavrucuk sosyal medya hesabından açıklama yaptı!

Tiyatro ve sinemanın başaralı oyuncularından 57 yaşındaki Sumru Yavrucuk, Güzellik Kraliçesi isimli oyunda yanlışlıkla antifriz içerek zehirlendi.

Muğla’nın Marmaris İlçe Belediyesi'nin bir ay sürecek yılbaşı etkinliklerinde Armutalan Kültür Merkezi'nde Leeanane'nin Güzellik Kraliçesi isimli oyunda sahne alan sinema, tiyatro, yönetmen ve dizi oyuncusu Sumru Yavrucuk rol aldığı oyunda kendisine su diye verilen antifrizi içerek kusmaya başlayınca hastaneye kaldırıldı.

Özel bir hastanede gözetim altına alınan Yavrucuk'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikeyi atlatan Yavrucuk'un bir sıkıntı yaşamaması için hastane yetkililerince hastanede gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Yavrucuk'un hayati tehlikesi bulunmuyor.

yanlislikla-antifriz-icen-sumru-yavrucuk-hastanede-538461-5.jpg

Bu arada Yavrucuk’a içirilen antifrizin oyun alanında ne aradığı, ne amaçla orada olduğu emniyet yetkililerince araştırılıyor.

Olayın ardından hastanede müdahale yapılan Sumru Yavrucuk, konuyla ilgili açıklamayı ise sosyal medya hesabından paylaştı. Yavrucuk, 'Dün akşamki oyun sırasında, mizansen gereği içmem gereken su bardağına, yanlışlıkla adblue sıvısı konmuş. Gerekli tedavi uygulandı. Az önce taburcu oldum. Bu akşam Bodrum’da oynuyorum.Benim için endişelenen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.