Hatay Reyhanlı'da patlama! Ölü ve yaralılar var

Hatay Reyhanlı'da patlama! Ölü ve yaralılar var

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir otomobilde patlama meydana geldi. Alev topuna dönen otomobildeki 3 kişi yanarak can verdi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir araçta meydana gelen patlamada Suriye uyruklu 3 kişi hayatını kaybetti.

Reyhanlı Kaymakamlığı'na yaklaşık 750 metre uzaklıkta bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki otomobilde patlama meydana geldi.

Geniş güvenlik önlemi alınan olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Bomba imha timleri de bölgede çalışma başlattı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saldırı sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Suriyeli 3 kişi ama aracın içerisinde bomba olduğu belli. İncelemeler yapılıyor, kimlik tespitleri yapılmış. Gerisinde ne var ne yok arkadaşlarımız çalışıyor. Onu da zannediyorum, kısa zamanda neticesi ortaya çıkacaktır. Şu andaki tespitler terörle bir bağlantısı olabilir istikametinde. Birkaç saat içerisinde bakanlığımız detaylı bilgi verecektir" dedi. 

hatay-siyasetcafe10.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, olayla ilgili soruyu yanıtlarken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan aldığı bilgiye göre üç kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Erdoğan, “Araçtakiler Suriyeli, bomba olduğu belli, terörle bağlantısı olabilir” dedi.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.